Savjetovalište

Zaokupljeni svojim brigama i potrebama možda nismo ni svjesni kako negdje blizu nas, u tišini svog razočaranja žive mnogi zaboravljeni, koji ne znaju pronaći svoj put u život. Premda smo upoznati s ozbiljnom stvarnošću, neki podaci jednostavno nas ne smiju ostaviti ravnodušnima.

* 300.000 osoba pati od depresije
* Gotovo 1.000 samoubojstava godišnje
* Porast svih oblika ovisnosti
* Posttraumatski sindromi
* Financijske teškoće
* Obiteljske traume
* Nasilje
... a ponekad je dovoljno i vrlo malo da se spasi nečiji život.

HOĆU ŽIVOT, Udruga za promicanje kvalitete života kroz savjetovanje želi pomagati osobama koje se suočavaju s najraznovrsnijim problemima bilo kojih izvora, oblika ili težine.

• Naše uvjerenje…
premda postoje ustanove koje na različite načine društveno djeluju, istinski vjerujemo kako je svaki doprinos dobrodošao i dragocijen
• Naša želja…
da ured za savjetovanje bude utvrda u brizi za život i sreću svakog čovjeka
• Naše mogućnosti…
kako bismo što potpunije odgovorili na poziv, Udruga u svoje članstvo okuplja suradnike koji su svojim stručnim kvalifikacijama i osobnim iskustvima sposobni odgovoriti na težinu i raznolikost potreba.

Uz Vašu pomoć možemo učiniti više! Posjetite nas! U lijepo uređenom prostoru u Varaždinu i Ivancu u ugodnoj i opuštenoj atmosferi želimo Vam predstaviti mogućnosti koje su nam na raspolaganju u namjeri da pomognemo onima koji su umorni i obeshrabreni, klonuli u borbi sa životom. Vaše iskustvo, zapažanja, kritike ili sugestije mogu nam biti dragocjena pomoć i dodatna motivacija u dodatnim nastojanjima, a Vaša moguća preporuka prilika za dobro djelo! Ako trebate pomoć ili se samo želite upoznati s našim radom, potražite nas u Varaždinu, ul. Frana Kurelca 11. ili u Ivancu, Mirka Maleza 18/20.

Udruga Hoću život